Om mig

Jag brinner för rättvisa och jämlikhet. Det engagemanget går som en röd tråd genom mitt yrkesliv.

Sedan 1997 har jag drivit företaget Olsgård AB, med inriktning på arbetsmarknad, ledarskap och personlig utveckling ur ett genusperpektiv. Jag har haft förmånen att samarbeta med såväl offentliga som privata aktörer och med större offentligt finansierade projekt. Med nyskapande pedagogiska metoder, ex Självstärkande träning, Språk&Identitet har jag arbetat med att ge människor redskap att förändra sin livssituation på ett positivt sätt. Som projektledare och utbildningsföretagare har jag fått blick för helheten eftersom jag varit med och skapat projekten från ax till limpa.

På senare år har verksamheten åter koncentrerats på att utbilda, föreläsa och handleda företag och organisationer i genus, jämställdhetsintegrering och ledarskap. Mina uppdragsgivare är kommuner, regionförbund, landsting, företag, studieförbund, privata utbildnings-anordnare, Försvarsmakten, ideella organisationer, projekt m fl. Andra återkommande uppdrag är fungera som moderator och föredrags-hållare. Jag har en religionvetenskaplig examen (teol.kand.) med fördjupade studier i genusteori.

CV Lena Aune hemsidan

Dessutom…
På vår gård driver min man och jag ett småskaligt stenugnsbageri. Här bakar vi surdegsbröd och driver café på sommaren. Att arbeta med händerna och göra något praktiskt är rena rama hälsokuren, att äta långjäst surdegsbröd är himmelskt!


Comments are closed.